Vad är en e-cigarett?

E-cigaretten är en elektronisk anordning där en vätska förångas och är en variant av att röka traditionell tobak. Den elektriska cigaretten används ofta för att sluta röka traditionell tobak. Detta är möjligt på grund av de olika nikotinnivåerna i vätskan som kan fyllas. Detta gör det möjligt för e-rökaren att gradvis minska nikotinberoende. Denna vätska kallas också e-vätska eller e-juice. Slimroken.nl har ett brett utbud av E-vätskor, alla med olika smaker, kraft och kvalitet. Elektroniska cigaretter som du kan läsa om se här, Klicka här, Läs här, Vape finns i alla typer i storlekar. Användningen av en elektrisk cigarett kallas populärt “vaping” eller “vaping”.
Hur fungerar en e-cigarett?

Driften av elektroniska cigaretter är ganska enkel. E-cigaretten fungerar med hjälp av ett batteri. De vanligaste varianterna är återanvändbara och har ett uppladdningsbart batteri. Detta batteri laddas via eluttaget eller USB-uttaget på en bärbar dator eller dator. Batteriet i e-cigaretten ger den värme som den tillsatta e-vätskan avdunstar. För vissa elektroniska cigaretter, suga bara driptip och för andra e-cigaretter, tryck på brandknappen för att aktivera batteriet.
Vilka delar består en e-cigarett av?

En elektrisk cigarett består av flera delar. Sekventiellt, komponenterna i en e-cigarett:

Batteritid; En clearomizer; Spiral; En e-vätska; Och en driptip.

Driptip är ett utbytbart munstycke som är fäst vid clearomizer, även kallat atomizer. Clearomizer innehåller en tank för att tillsätta e-vätskan. Spolen är en del av clearomizer som säkerställer att e-vätskan avdunstar. Håll delarna väl under lång livslängd. Du bör också byta spolen regelbundet för att behålla smak, styrka och kvalitet.
Vilka typer av e-cigarett finns det?

Idag är utbudet av elektroniska cigaretter extremt brett. Det finns dussintals märken av elektrisk cigarett och varje märke har olika modeller. De olika typerna av e-cigaretter är följande:

E-Cigarett som du kan köpa här För Engångsbruk E-Shisha Penna Hybrid Pod vape e-cigarett Uppladdningsbara mini e-cigarett Medelstora e-cigarett (personlig förångare )) E-cigarr och e-Pipa Reglerad mod (avancerad personlig förångare)) Mekanisk mod

Automatisk vs Manuell e-cigarett

En automatisk e-cigarett aktiverar sig när luft sugs genom systemet. Detta system ger en mer naturlig känsla av traditionell rökning. En manuell e-cigarett har en on-and-off-knapp och måste aktiveras. Ofta måste du hålla ner den här knappen för att ta en träff på e-cigaretten.
E-cigaretter finns i olika storlekar

Så kallade mikro-e-cigaretter är vanligtvis samma storlek, och ibland till och med något mindre än en traditionell cigarett. Det finns också elektriska cigaretter med större design, som i de flesta fall är mer fokuserade på det “genomsnittliga” eller “erfarna” spjället. Större batterier / mods har ett kraftfullare batteri och ett kraftfullare batteri innebär större ångproduktion.
Spänning på e-cigaretten

De flesta batterier i en e-cigarett har en fast spänning mellan 3,3 V och 4,2 V. Det finns också Elektroniska cigaretter där spänningen kan ställas in manuellt. Ju mer spänning ett batteri kan leverera, desto högre är dess effekt. Med en högre effekt kan mer vätska förångas och därför kan mer ånga skapas.